Prata med din chef om förmånscykel

Att cykla till och från jobbet har idag blivit allt vanligare. I takt med att intresset för cykling ökat har nya regleringar upprättats. Det kan innebära stora förmåner för dig som anställd. Du som chef kan även utnyttja denna förmån och på så sätt få chansen att bidra till dina anställdas hälsa.

Öka vardagsmotionen med cykling

Att cykla dagligen är ett utmärkt sätt att säkra daglig fysisk aktivitet. Det kan i sin tur bidra till mindre stress och ökad koncentration vilket kan ha en bra inverkan på din produktivitet och arbetsuppgifter. Du gör dessutom samtidigt en god gärning med miljön i åtanke.

Att använda en förmånscykel är ett prisvärt sätt att få en ny cykel genom arbetsgivaren. Vill du utnyttja denna subvention och förmån kan du kolla in Cykelkraft och välja en ny cykel till ett billigare pris.

En aktiv livsstil

Att äga en cykel kan även ge dig motivation att cykla mer på din fritid. Därmed kan du ta initiativet till en hälsosammare och aktivare livsstil. Väljer du cykeln framför bilen kan du spara pengar och tid genom att undvika långa köer i trafiken. Du kan dessutom bidra till en miljövänlig och hållbar vardag genom att resa smartare.