Bra hudvård för dig som tränar och sportar

Du kommer snabbt märka att du mår bättre av att röra på dig. Fysisk aktivitet gör dig piggare, starkare och kan förbättra minnet. Du minskar också risken för sjukdomar och onödiga skador, förbättrar din sömn och allmänna hälsa. Även om motion och syresättning av kroppen ger bra hud så kan mycket träning också slita på huden.

Tänk på din hy när du tränar

En sak som många inte tänker på när det kommer till träning och fysisk aktivitet är hudvård. Att träna kan vara slitsamt för din hy, speciellt om du tränar utomhus. UV-strålning, värme, kyla och vind tär på huden och kan orsaka problem. Sprickor, solskador och torrhet är inte ovanligt att drabbas av vid mycket utomhusträning.

Det är dock problem som lätt går att förebygga med rätt produkter. Använd specialanpassade hudvårdsprodukter för dig som är aktiv och känn hur din hy håller sig hel, fin och frisk. På sliqhaq.se hittar du hudvårdsprodukter av hög kvalitet för dig som tränar och rör på dig.

En aktiv livsstil är en viktig del för ett hälsosamt liv. Det kan vara allt ifrån styrketräning, sport och löpning till långa promenader och enkla hemmaövningar. Det viktigaste är att du hittar något sätt att röra dig på som du trivs med.