Bra för träningsanläggningar och gym – köp en hjärtstartare

Förutom en hjärtstartare är en kurs i HLR & L-ABC livsavgörande. Därför det kan göra din personal till morgondagens hjälte.

Nu kan du som gymägare äntligen få svar på dina frågor, kunskap och konkreta verktyg för hur du ska göra om olyckan inträffar. Även om det aldrig har hänt så kan det hände, därför rekommenderas alla i personalen att utföra en kurs tillsammans.

Genom åren har det blivit alltmer vanligt att se en hjärtstartare på gymanläggningarna, men frågan är om personalen vet hur de ska hantera den. Oron finns hos många som jobbar i dessa miljöer eftersom det lätt kan hända en olycka. Genom att förbättra kunskaperna blir det ett mindre orosmoment för både personal och kunder HLR Hjälpen.

Målet med första hjälpen utbildningar är att öka människors riskmedvetenhet genom utbildning och praktisk träning.

HLR räddar liv

Hjärt-lungräddning ökar alltid en människas chans att överleva ett hjärtstopp. Så här gör du.

  • Kontrollera livstecken
  • 30 bröstkompressioner
  • 2 inblåsningar
  • Använd hjärtstartare

L-ABC

Första Hjälpen kan innefatta både fysiska och psykiska skador på en olycksplats. Därför kan man säga att det är en hjälp du ger en sjuk eller skadad person innan professionell personal anländer. Bland annat är det de åtgärder du måste göra för att upprätta livsviktiga kroppsfunktioner såväl som att hindra skadeutveckling.