Allt för din löpning och träning

Löpträning, men även annan typ av träning, är ett underbart sätt att känna sig friskare och starkare som människa. För att få ut det mesta av din träningsupplevelse och samtidigt undvika eventuella skador är det viktigt med ordentlig utrustning.

Funktion framför mode

Välj hellre funktionella kläder anpassat till aktivitet och väder snarare än något estetiskt tilltalande. Att vara lämpligt klädd kan vara avgörande ifall du känner dig peppad på att springa i höstrusket eller att kunna stretcha ordentligt. Idag finns en rad nyutvecklade funktionskläder som inte drar åt sig svett och håller en behaglig temperatur.

Investera i skor och tillbehör

Ett par bra löparskor kostar inte mycket men är en fantastisk framtidsinvestering för både din kropp och din träning. Att välja rätt löparskor kan förhindra fotproblem vid löpning och därmed förlänga din träningskarriär. Bra skor gör även din löpträning roligare.

Även digital utrustning, såsom pulsmätare eller GPS-klockor, kan hjälpa dig att få ut mer av din träning. Genom att registrera ditt hjärtslag eller spåra din löprunda har du mer koll på hur du tränar och kan därifrån sätta rimliga mål.