Vad gör du när du vilar?

Alla är vi olika och hur vi vilar kan se väldigt olika ut. Det kan bero vilket jobb vi har och det känns vanligare att syssla med något annat på sin fritid än det man gör dagligen på sitt arbete. Det kan vara otroligt skönt att få göra något helt annat när man kommer hem från sitt jobb.

Vi har alla våra intressen och vissa tycker om online spel medans andra gärna går ut i trädgården och påtar i marken. Det viktiga är att vi hittar en bra balans i livet. Om det sedan är fråga om vila, kost och träning eller arbete och fritid så gäller det man är tillfreds med det man tar sig för. Om man har en stressig period på arbetet så kanske man behöver ta det extra lugnt för att orka med allt under arbetstid.

Det är viktigt att vi vilar och återhämtar oss. Hur vi gör det är helt och hållet upp till oss. Vissa tycker att träning är viktigt, andra tycker att trädgård ger den vila man behöver. Om det är så att man har mycket aktiviteter på sin fritid så kanske man bör se över och tar bort något. Då kan ju det som är minst roligt man plockar bort. Dygnet har ju bara 24 timmar hur gärna vi vill göra en massa saker.